Sancaktepe'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 6 kişi yaralandı

Sancaktepe'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 6 kişi yaralandı

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 2'si çocuk toplam 6 kişi yaralandı.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bugün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 2'si çocuk olmak üzere toplam 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri kazanın nedenine dair incelemelerini sürdürüyor.

Kaza, Abdurrahmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi'nde meydana geldi.

Sancaktepe yönünde ilerleyen otomobil, caddeden ara sokağa dönmek istediği sırada, Yenidoğan yönüne gitmekte olan hafif ticari araçla çarpıştı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çarpışmanın etkisiyle savrulan ticari araç, kaldırıma çıkarak bir evin bahçe duvarına çarptı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, hafif ticari aracın içinde sıkışan sürücü ve bir yolcuyu çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza da yaralanan 2'si çocuk 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri cadde üzerinde güvenlik önlemi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN