Namibya’da dondurucuda mahsur kalan dört çocuk hayatını kaybetti

Namibya’da dondurucuda mahsur kalan dört çocuk hayatını kaybetti

Namibya’nın Katima Mulilo kasabasında, yaşları 3 ile 6 arasında değişen dört çocuk kullanılmayan bir dondurucuda mahsur kalarak hayatını kaybetti. Polis, çocukların içeride boğulduğunu düşünüyor.

Namibya’nın kuzeydoğusundaki Zambezi Bölgesi’nde, dört çocuk kullanılmayan bir derin dondurucuda mahsur kaldı. Çocukların yaşları 3 ile 6 arasında değişiyor. Polis, çocukların dondurucuda oyun oynarken kazara mahsur kaldıklarını ve içeride boğularak hayatını kaybettiklerini düşünüyor.

BBC’nin haberine göre, dört çocuktan ikisinin dondurucuda boğularak öldüğü, diğer ikisinin ise hastanede tedavi görürken hayatını kaybettiği belirtildi.

"DONDURUCU YALNIZCA DIŞARIDAN AÇILABİLİYORDU"

Zambezi Bölge Polis Komutanı Andreas Shilelo, "Dondurucuda yalnızca dışarıdan açılabilen bir kanca vardı. Yaklaşık bir buçuk saat mahsur kaldılar ve boğuldular" şeklinde konuştu. Polis, çocukların dondurucuda uzun süre mahsur kaldığını ve olayın nasıl gerçekleştiğini araştırıyor.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA AÇILDI

Polis soruşturması, çocukların nasıl ve neden dondurucuda mahsur kaldığını belirlemeye çalışıyor. Şu an için olayın detayları hakkında kesin bir bilgiye ulaşılamadı, ancak soruşturma devam ediyor.

Namibya'da polis, kuzeydoğudaki Zambezi Bölgesi'nde boş bir eski dondurucuda oynayan dört çocuğun ölümünü araştırıyor.

Yaşları üç ila altı arasında değişen çocuklar, Pazartesi öğleden sonra Katima Mulilo kasabasının yoğun nüfuslu bölgesindeki kullanılmayan derin dondurucuda bulundu.

Polis, çocukların oyun oynarken kazara mahsur kaldıklarını ve içeride boğulduklarını düşünüyor, ancak soruşturma devam ediyor.

Dört çocuktan ikisinin dondurucuda boğularak öldüğü, diğer ikisinin ise hastanede tedavi görürken hayatını kaybettiği bildirildi.

Aranges Shoro, çocukların babası, özel olarak yayın yapan The Namibian gazetesine, "Girdiğimde, paramediklerin kızım ve başka bir kıza müdahale ettiğini gördüm. Onları hastaneye götürdüler, diğer iki çocuğu ise polis morgu araçlarına yüklediler" dedi.

İki çocuk, yakındaki Katima Mulilo Devlet Hastanesi'ne götürüldü ancak kurtarılamadığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN