Iğdır-Kars karayolunda kaza: Sürücü şans eseri kurtuldu, araç hurdaya döndü

Iğdır-Kars karayolunda kaza: Sürücü şans eseri kurtuldu, araç hurdaya döndü

Iğdır istikametine seyreden otomobil, sokak köpeğine çarpmamak için manevra yaparken yoldan çıkarak eski tahliye kanalına girdi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, sürücü ise yara almadan kurtuldu.

Gece saatlerinde Iğdır-Doğubayazıt karayolunda meydana gelen kazada, Koray Sevindik’in kullandığı otomobil, yola aniden fırlayan başıboş bir sokak köpeğinden kaçınmak için manevra yaptı.

Kaza, gece saatlerinde Konaklı Mahallesi Doğubayazıt- Iğdır karayolunda meydana geldi.

ARAÇ YAKLAŞIK 50 METRE UÇARAK, ESKİ TAHLİYE KANALINA GİRDİ

Iğdır istikametine seyreden Koray Sevindik yönetimindeki otomobil, bir anda yola fırlayan başıboş sokak köpeğine çarpmamak için manevra yaptı. Araç yaklaşık 50 metre uçarak, eski tahliye kanalına girdi.

Kazayı gören vatandaşlar, sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerine durumu bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından otomobilden güçlükle çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada araç hurdaya dönerken sürücü şans eseri yara almadan kurtuldu.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN