Mourinho o futbolcunun yüzünü bile görmeden takımdan kovdu! 'Görmeme gerek yok' dedi şutladı

Mourinho o futbolcunun yüzünü bile görmeden takımdan kovdu! 'Görmeme gerek yok' dedi şutladı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Mourinho, o futbolcunun yüzüne dahi bakmadan takımdan kovdu! 'Görmeme gerek yok' diyerek şutladı...

TUNACAN ATALAY

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, göreve hızlı bir giriş yaptı. Gazeteci Ahmet Selim Kul'un özel haberine göre, Portekizli hoca ilk antrenmanda tüm oyuncuları görmek istediğini belirtirken, Ryan Kent hakkında flaş bir karar verdi.

Mourinho, henüz hiçbir oyuncuyla çalışmadan İngiliz futbolcu hakkında "Kiralık gitmeyi kabul etmeyip sezon boyunca kenarda oturan oyuncu benimle çalışamaz" dediği iddia edildi. Bu açıklama, Kent'in geleceğiyle ilgili soru işaretlerini artırırken, Mourinho'nun disiplinli ve performansa dayalı futbol anlayışını da gözler önüne serdi.

KENT'İN KADERİ BELİRSİZ

Beşiktaş'tan Ryan Kent'e kanca

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent, beklentileri karşılayamamış ve kiralık tekliflerini reddederek yedek kulübesinde kalmayı tercih etmişti. Mourinho'nun bu çıkışı, İngiliz oyuncunun Sarı-Lacivertli formayla şans bulmasının zor olduğunu gösteriyor.

Fenerbahçe yönetiminin ve Kent'in menajerinin bu durum karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Mourinho'nun bu açıklaması, transfer döneminde hareketli günlerin yaşanacağına işaret ediyor.

MOURİNHO'DAN DİSİPLİN MESAJI

Jose Mourinho'dan kritik görüşme! - Spor haberleri

Jose Mourinho'nun bu kararı, sadece Ryan Kent'le ilgili değil, aynı zamanda tüm Fenerbahçe takımına da bir mesaj niteliği taşıyor. Portekizli hoca, performans ve disiplin anlayışından ödün vermeyeceğini net bir şekilde ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN