Sivasspor, Şeyda Yılmaz için maça siyah forma ile çıktı

Sivasspor, Şeyda Yılmaz için maça siyah forma ile çıktı

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında karşılaştığı Başakşehir maçı öncesinde, İstanbul’da görevi sırasında şehit olan Sivaslı polis memuru Şeyda Yılmaz’ı anmak amacıyla siyah formayla sahaya çıktı. Taraftarların büyük bir kısmı da siyah forma giyerek bu anlamlı duruma destek verdi.

Sivasspor, oynadığı maçta, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ı anmak amacıyla siyah forma giyerek sahaya çıktı. Takım, bu hareketle şehidin ailesine ve tüm güvenlik güçlerine destek verdi. Maç öncesinde yapılan anma töreninde, taraftarlar ve futbolcular ortak bir duyguyla tek yürek oldu.

sehit-seyda-polis-icin-sivas-ta-tum-stat-siyaha-burundu-138307.webp

Sivasspor, Başakşehir ile karşı karşıya geldiği maça İstanbul’da görevi sırasında çıkan çatışmada şehit olan Sivaslı polis memuru Şeyda Yılmaz anısına siyah formayla çıktı. Taraftarların birçoğu da siyah forma giydi.

screenshot-4.jpg

SİVASSPOR, BAŞAKŞEHİR MAÇINA SİYAH FORMA İLE ÇIKTI

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Sivasspor sahasında Başakşehir ile karşılaşıyor. İstanbul Ümraniye’de 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti tarafından tabanca ile vurularak şehit edilen Sivaslı şehit polis memuru Şeyda Yılmaz anısına Sivasspor, Başakşehir maçına siyah forma ile çıktı.

Sivasspor taraftar grubu Kırmızı-Duvar da şehit polis Şeyda Yılmaz için maçta bazı hazırlıklar yaptı. Taraftar grubu Şeyda Yılmaz’ın fotoğrafının bulunduğu pankart açtı. Pankartta ‘Şeyda’lar Yılmaz’ yazısı yer aldı.
Ayrıca takımlar sahaya ellerinde ‘Şehadetin Kutlu Olsun Şehidim Şeyda Yılmaz’ yazılı pankartla seremoniye çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN