İstanbul’un büyük projesi Denizli’ye de yapıldı: Şimdiden hayırlı olsun, millet akın akın gidiyor

İstanbul’un büyük projesi Denizli’ye de yapıldı: Şimdiden hayırlı olsun, millet akın akın gidiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Sosyal Destek Projesi: Kent Lokantası Açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşların uygun fiyatlarla lezzetli ve sağlıklı yemeklere ulaşmalarını sağlamak amacıyla şehrin ilk Kent Lokantasını hizmete açtı. Açılış törenine Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Başkanvekili Ali Marım, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Çavuşoğlu, sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirmek için çalıştıklarını ve bu projeyle birlikte Denizli’de herkesin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı hedeflediklerini belirtti. “İnsanların yüzünün güldüğü, mutlu bir Denizli için buradayız,” diyen Çavuşoğlu, sosyal destek projeleriyle emekliler, yeni doğum yapan kadınlar, çiftçiler ve hayvan yetiştiricilerine yönelik hizmetler sunduklarını ifade etti.

img-3135.jpeg

Sosyal Belediyecilikte Yeni Bir Dönem

Başkan Çavuşoğlu, Kent Lokantası ile birlikte Denizli’de ucuz ve sağlıklı yemek hizmetinin sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olduğunu vurguladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı Kent Lokantası uygulamasının Türkiye genelinde yaygınlaştığını belirten Çavuşoğlu, bu modeli Denizli’de de sürdürmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Ayrıca, Çavuşoğlu, “Ekrem Başkanım yalnız değilsiniz,” diyerek İmamoğlu’na desteklerini ifade etti. Yargı eliyle yapılan müdahalelere karşı durduklarını ve halkın desteğiyle bu tür çabaların boşa çıkacağını vurguladı.

İkinci Kent Lokantası Yolda

Çavuşoğlu, üniversite bölgesinde ikinci Kent Lokantası’nın açılacağını müjdeleyerek, “Kreş sayımızı da artırarak, sosyal hizmetlerimizi genişletmeyi hedefliyoruz,” dedi. Açılışın ardından, Başkan Çavuşoğlu, vatandaşlara ilk yemek dağıtımını gerçekleştirerek, menüde mercimek çorbası, tas kebabı, pilav ve ayran sundu.

Kent Lokantası, Denizli’de sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı artırmayı amaçlarken, vatandaşların memnuniyeti de gözlemlendi. Açılışta yer alan vatandaşlar, sunulan hizmetten dolayı Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu girişimi, sosyal belediyecilik anlayışının bir örneği olarak, dar gelirli vatandaşların hayat kalitesini artırmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN