Trabzonspor'un efsane isminden Bedri Baykam'a sert tepki! 'Lan sen ne konuşuyorsun?'

Trabzonspor'un efsane isminden Bedri Baykam'a sert tepki! 'Lan sen ne konuşuyorsun?'

Trabzonspor'un efsane ismi, Galatasaray yenilgisi sonrasında Trabzonspor camiasını hedef alan paylaşımlara imza atan Bedri Baykam'a sert bir dille yanıt verdi.

Süper Lig'de 6. haftada oynanan Fenerbahçe- Galatasaray karşılaşmasının yankıları sürüyor. Ressam Bedri Baykam, iç sahada alınan Galatasaray yenilgisi sonrasında Trabzonspor'u ve bordo-mavili camiayı hedef alan bir paylaşıma imza atarken Trabzonspor'un efsane ismi, Baykam'a sert bir dille yanıt verdi.

Son dönemde sosyal medya platformu Youtube'da çarpıcı yayınlara imza atan Trabzonspor'un efsane ismi Serdar Bali, Galatasaray yenilgisi sonrasında Trabzonspor'u hedef alan paylaşımlara imza atan ressam Bedri Baykam'ı hedef aldı.

Bali, Baykam'ın "Umarım dünkü maçın nasıl yaşandığını içselleştirerek başta Trabzonspor olmak üzere, bütün futbol taraftarları ve camiaları kalıcı bir şeyler öğrenmişlerdir." açıklamasına tepki göstererek şunları söyledi:

LAN SEN NE KONUŞUYORSUN?

Sen kimsin ki bir topluma karşı böyle konuşuyorsun. La siz misiniz Türk futboluna her zaman kazanç veren takım. Var mı sende delikanlılık. Maçın sonunda Mert Hakan'ı zor tuttular. Geçene sene galip geldiğiniz maçta sahayı kim bastı? Kendinizi ne zannediyorsunuz? Hayır sen kendini ne zannediyorsun Bedri. Niye Trabzonlulara sürtünmeden duramıyorsun? Yerde yatanın kafasına tekme atan Oosterwolde'nin suç işlemekten yargılanması lazım lan sen ne konuşuyorsun! Bizim gibi ol. Yongayı hep kendi tarafına vurma.

Ben ne diyorum? Benim Trabzon taraftarım sütten çıkmış ak kaşık değil. Ama sen bunu, Galatasaray'a yenilmenin acısını başka bir yerden kuyruğunuzu dik tutmak için bunları yapıyorsunuz. Sana daha ağır şeyler söylerim. Sana neler söylerim biliyor musun? Sen kimsin Trabzon'u ağzına alıyorsun be. Git işine bak. Delikanlı Trabzonlulara laf ediyorsun. Sen ne konuşuyorsun. Konuştuğun lafa bak. İşine bak.

Trabzonspor'un efsane isminden kan donduran açıklama! 'Allah belamı versin kendimi Akyazı Stadyumu'na asacağım!'

NE OLMUŞTU?

Baykam, Galatasaray maçı sonrasında "Dün Fenerbahçe-Galatasaray maçının olaysız kavgasız geçmiş olması Türk futbolunun kazancıdır. Fenerbahçe ayrıca Türkiye’ye bir büyük maçı kaybeden bir büyük takımın taraftarı ile seyircisi ile futbolcusuyla sahada hangi olgunlukta yer alması gerektiğini en güzel şekilde gösterdi, öğretti. Umarım dünkü maçın nasıl yaşandığını içselleştirerek başta Trabzonspor olmak üzere, bütün futbol taraftarları ve camiaları kalıcı bir şeyler öğrenmişlerdir. Galatasaraylılar sahada istedikleri gibi sevindiler kendilerine hiç kimse saldırmadı, bunu aklına dahi getirmedi, maç medeni şekilde oynandı, kazanan medeni şekilde keyfini aldı, Fenerbahçelilere ise özel eleştirilerini yapmak düştü." açıklamasına imza atmıştı.

Bedri Baykam: 59 öncesiyle ilgili daha önceki başvuruyu Fenerbahçe Kulübü değil, biz yaptık, ret kararı yok - Fenerbahçe Spor Kulübü​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN