CHP'nin kedisi Şero hayatını kaybetti

CHP'nin kedisi Şero hayatını kaybetti

Uzun yıllardır CHP Genel Merkezi'nde bakılan kedi Şero, yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı 20 yaşında hayatını kaybetti.

CHP'nin kedisi Şero hayatını kaybetti. Partinin genel merkezinde uzun yıllardır bakılan ve CHP'nin maskotu olarak siyasi arenada da zaman zaman yer alan kedi Şero yaşlılığa bağlı nedenlerle 20 yaşında hayatını kaybetti.

'ŞERO ARAMIZDAN AYRILMIŞTIR'

Acı haberi Cat Hospital Kedi Hastanesi Başhekimi Doktor Tarkan Özçetin sosyal medya hesabından duyurdu. Şero'nun bu sabah yaşamını yitirdiğini söyleyen Özçetin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük üzüntüyle bildiriyoruz ki, 20 yıldır varlığı ile Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş, CHP'nin kedisi ŞERO, hastanemizdeki tedavi sürecinin ardından bu sabah itibarıyla hayatını kaybetmiştir. 20'yi bulan İleri yaşı ve yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanemizde gözetim altında olan ŞERO, tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki aramızdan ayrılmıştır.

ŞERO'nun tıbbi süreci titizlikle takip edilmiş, en ileri teknolojiler ve uzman kadromuzun desteğiyle gereken her türlü tedavi uygulanmıştır. Ancak, yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları sonucunda, sabah saatlerinde yaşamını yitirmiştir. Başta CHP Ailesi, tüm sevdiklerine en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Hepimizin başı sağ olsun."

CHP GENEL MERKEZİ'NİN BAHÇESİNE GÖMÜLDÜ

Şero, törenle CHP Genel Merkez binasının bahçesine gömüldü.

2444.jpg

Genel Başkan Özgür Özel, 2004'te partisinin Genel Merkez binası inşaatında dünyaya gelen ve bugüne kadar burada yaşamını sürdüren Şero'nun defin törenine katıldı.

454545.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN