Alman devi Sergen Yalçın'a kancayı taktı

Alman devi Sergen Yalçın'a kancayı taktı

Antalyaspor'dan ayrıldığı günden sonra yorumculuğa adım atan Sergen Yalçın hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Son olarak Antalyaspor'da görev alan Akdeniz ekibinden ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımla anlaşma imzalamayan Sergen Yalçın hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Antalyaspor'dan ayrıldığı günden bu yana yorumcu olarak ekranlarda yer alan ve A Milli Takım'ın başarılı teknik adamı Montella'ya yönelik eleştirileriyle adından söz ettiren Sergen Yalçın hakkında ortaya atılan iddia sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu.

Ersin Düzen'in aktardığına göre; Alman kulübü Schalke 04'ün teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Youtube kanalı 343 Dijital yayınında konuşan Düzen açıklamasında "Ama hoca futbol programı yapmaya hazırlanıyor ki Kafa'da da ilk programı yaptılar. Haftaya da başlayacaklarmış. Ama Schalke çok ciddi bir şekilde istiyormuş" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN