Kerem Aktürkoğlu Trabzonspor'un efsane isminin rekorunu kırdı! Türk futbol tarihine geçti! Böylesi görülmedi! 1460 gündür...

Kerem Aktürkoğlu Trabzonspor'un efsane isminin rekorunu kırdı! Türk futbol tarihine geçti! Böylesi görülmedi! 1460 gündür...

2020 yılından bu yana Galatasaray formasını terleterek dikkat A Mili Takım'a kadar yükselen Kerem Aktürkoğlu, Türk futbol tarihine geçerek kırılması zor bir rekora imza attı.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Kerem Aktürkoğlu, Türk futbol tarihine geçti. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Son haftalarda gol yollarında etkisiz kalarak sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini toplayan Galatasaray'ın golcü ismi Kerem Aktürkoğlu, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak Türk futbol tarihinde bir ilke imza attı.

Plus Sports adlı haber sayfasında yer alan habere göre; Galatasaray'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, Türk futbol tarihinde tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

TARİHE GEÇTİ

Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi, sürekli forma giyen ve en uzun süre boyunca sakatlanmayan futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçti.

1460 gündür sakatlık yaşamayan yıldız golcü, 1459 gündür sakatlık yaşamayarak bu alanda rekoru elinde bulunduran Trabzonspor'un efsane ismi Hamı Mandıralı'yı geride bıraktı.

Sürekli forma giyen ve en uzun süre boyunca sakatlanmayan futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçen Kerem Aktürkoğlu, bu sezon 22 maçta görev alırken takımına 5 gol 7 asistlik katkı sundu. Yıldız golcü son haftalarda düşüşe geçse de dev takımların radarına girdi.

2020 yılından bu yana Galatasaray'da forma giyen yıldız isim söz konusu karşılaşmalarda takımına 34 gol 37 asistlik katkı sundu. Yıldız golcü A Milli Takım formasını ise 26 maçta terletirken söz konusu karşılaşmalarda 5 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN