İtalyan basını sıcak gelişmeyi resmen duyurdu! Jose Mourinho- Fenerbahçe... İmza an meselesi!

İtalyan basını sıcak gelişmeyi resmen duyurdu! Jose Mourinho- Fenerbahçe... İmza an meselesi!

Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimini kazanması halinde takımın başına Mourinho'yu getireceğini açıklayan Aziz Yıldırım, bu hafta sonunda Portekizli çalıştırıcı ile bir kez daha görüşeceğini açıkladı. Yıldırım'ın bu açıklaması sonrasında İtalyan basını sıcak gelişmeyi resmen açıkladı.

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayarak şampiyonluk hasretine son veremeyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek ay yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de Jose Mourinho heyecanı yaşanıyor. İtalyan basını sıcak gelişmeyi resmen duyurdu.

Seçimde Ali Koç ile yarışacak olan sarı-lacivertli ekibin efsane başkanı Aziz Yıldırım, seçimden zaferle ayrılması halinde takımın başına Jose Mourinho'yu getireceğini açıklayarak sarı-lacivertli camiayı heyecanlandırmıştı.

Yıldırım daha sonrasında yaptığı açıklamada ise bu hafta sonunda Mourinho ile bir kez daha görüşeceğini açıklayarak taraftarlara müjdeli haberi vermişti.

Yıldırım'ın seçimi kazanması halinde Mourinho'nun sarı-lacivertli ekibe imza atmasına kesin gözüyle bakılırken İtalyan basını sıcak gelişmeyi resmen duyurdu.

'EN İLGİ ÇEKİCİ TEKLİFİ FENERBAHÇE YAPTI'

İtalyan basınından Corriere dello Sport'tan aktardığı habere göre; Son olarak Roma'da görev yapan Jose Mourinho'ya en ilgi çekici teklifi Fenerbahçe yaptı. Sarı-lacivertli ekibin hem teknik hem ekonomik açıdan en cazip teklifi yapan takım olduğu öne sürüldü.

İtalyan basınında çıkan bu haber sonrasında Yıldırım'ın seçimi kazanması halinde Mourinho'nun Fenerbahçe'ye imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN