Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yangın

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yangın

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde trafoda yangın çıktı. Yoğun bakımda yatan 6 hasta olası risklere karşı, farklı hastanelere sevk edildi.

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 300 yataklı ek binasının trafosunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine UMKE ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu yangın söndürüldü. Yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

10076283.jpg

Mardin Sağlık Müdürü Dr. Saffet Yavuz, yangının söndürülmesinin ardından, yoğun bakımda yatan 6 hastanın olası risklere karşı, farklı hastanelere sevklerinin sağlandığını belirterek "Hastanemizde tüm birimlerde hizmet aksamadan devam etmektedir. Olay anında ve sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır." açıklaması yaptı. Yavuz, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını, hasar tespit çalışmalarının sürdürdüğünü ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN