Livakovic'ten parmak ısırtan performans

Livakovic'ten parmak ısırtan performans

Geçen sezon yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan Hırvat eldiven Livakovic, bu sezon parmak ısırtan bir performansa imza attı.

Geçen sezon 6,65 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan ancak sezon boyu ortaya koyduğu performansla beklentilerin altında kalan Hırvat eldiven Dominik Livakovic, Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle performansını yukarı çıkarttı.

Takvim'in haberine göre; Süper Lig'de oynanan 5 maçın 4'ünde kalesini gole kapatan, sadece Göztepe deplasmanında 2 gole engel olamayan Livakovic şu anda ligin en az gol yiyen kalecisi durumunda bulunuyor.

Hırvat eldivenin performansındaki yükseliş istatistiklere de yansıdı. Geçen sezon yüzde 69.6 kurtarış yüzdesine sahip olan Livakovic bu sezon yüzde 84.6 kurtarış yüzdesi yakalayara dikkat çekici bir yükselişe imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN