Netflix oyun kütüphanesine gelecek yeni oyunlar duyuruldu! İşte o oyunlar

Netflix oyun kütüphanesine gelecek yeni oyunlar duyuruldu! İşte o oyunlar

Netflix, oyun kütüphanesine eklenecek yeni oyunları duyurdu! Peki hangi oyunlar olacak? İşte ayrıntılar...

Netflix, Geeked Week etkinliğinde platforma gelecek olan yeni oyunları duyurdu ve oyunseverleri heyecanlandırdı. Ağustos ayında Gamescom etkinliğinde tanıtılan oyunlar arasında yer alan Monument Valley 3 gibi eski favorilerle birlikte yepyeni yapımlar da dikkat çekiyor. Ayrıca, popüler dizilerden uyarlanan oyunlar bu yıl da Netflix kullanıcılarıyla buluşacak.

ZACK SNYDER'DAN İSYAN TEMALI YENİ OYUN

Zack Snyder Reveals 'Rebel Moon' Video Game 'Blood Line' at Netflix

Rebel Moon evrenini genişleten bir yapım olan Blood Line: A Rebel Moon Game, 2025'te yalnızca Netflix abonelerine özel olarak sunulacak. Bu heyecan verici oyunu tanıtan isim ise ünlü yönetmen Zack Snyder. Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen oyun, gezegen kurtarma görevlerini merkezine alan bir co-op aksiyon macerası sunacak. Oyuncular, bir isyancının rolünü üstlenerek galaksiyi kurtarmak için savaşa girecekler. Oyun, daha önce Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate ve Vainglory gibi başarılı yapımlarla tanınan stüdyonun yetenekli ekibi tarafından geliştiriliyor.

SQUID GAME'İN YENİ OYUNU YOLDA

Squid Game: Unleashed | Official Announcement Trailer | Netflix

Squid Game severler için büyük bir müjde de var! Bu yılın ilerleyen zamanlarında yayınlanacak olan Squid Game: Unleashed, iki arkadaşın ya da rakibin hayatta kalma mücadelesini konu alacak. Oyun, Netflix’te yalnızca abonelere sunulacak. Ayrıca Squid Game dizisinin 2. sezonunun 26 Aralık 2024'te başlayacağı ve 3. sezonun ise 2025’te final yapacağı bilgisi de paylaşıldı.

MONUMENT VALLEY SERİSİ GERİ DÖNÜYOR

Monument Valley 3, Geliştirilme Sürecine Girdi - Mynet trend

Bulmaca türünde ödüllü bir yapım olan Monument Valley 3, 10 Aralık'ta Netflix kütüphanesine eklenecek. Oyuncular, bu sürükleyici dünyada bulmacaları çözerek benzersiz bir yolculuğa çıkacaklar. Monument Valley 3 için ön kayıtlar şimdiden açıldı ve oyuncular, erkenden kaydolarak bu dünyayı ilk deneyimleyenler arasında olma fırsatı bulacak. Serinin birinci oyunu şu anda Netflix’te erişilebilirken, Monument Valley 2 de 29 Ekim’de platformda yerini alacak.

NETFLIX’E GELECEK DİĞER OYUNLAR

Netflix, oyun kütüphanesini genişletmeye devam ederken, kullanıcılarına sunacağı yeni oyunların listesini de paylaştı. İşte Netflix’e eklenecek diğer yapımlar:

  • Squid Game: Unleashed
  • Carmen Sandiego
  • Chicken Run: Eggstraction
  • Lab Rat
  • Don't Starve Together
  • Street Fighter IV CE
  • Tales of the Shire
  • Blood Line: A Rebel Moon Game
  • Monument Valley 3
  • Civilization VI: Platinum

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN