Brighton forması altında ilk golünü atan Ferdi Kadıoğlu İngiltere'yi salladı

Brighton forması altında ilk golünü atan Ferdi Kadıoğlu İngiltere'yi salladı

Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla 30 milyon euro karşılığında Brighton'a transfer olan milli yıldız Ferdi Kadıoğlu, İngiliz ekibindeki ilk golünü attı. Ada basını yıldız oyuncu hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İngiliz ekibi Brighton'a transfer olan milli yıldız Ferdi Kadıoğlu, İngiliz ekibinin forması altındaki ilk golünü attı. İngiliz basını, İngiltere'deki ilk golünü kaydeden golcü oyuncu için övgü dolu ifadeler kullandı.

Lig Kupası'nda oynanan Wolverhampton karşılaşmasında 82. dakikada oyuna dahil olan milli yıldız Ferdi Kadıoğlu, müsabakanın 85. dakikasında İngiltere'deki ilk golünü attı ve takımının maçı 3-2 kazanmasında büyük rol oynadı.

A Spor'da yer alan habere göre; Milli yıldızın golünün ardından İngiliz basını yıldız futbolcu hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

RTE NEWS, haberinde "Ferdi Kadıoğlu attığı golle Brighton'a nefes aldırırken, Wolves'e savurganlığının bedelinin ödetti." ifadelerini kullanırken SUSSEX EXPRESS ise "Ne etki ama! Sadece birkaç dakikalığına sahadaydı ve Danny Welbeck'in şutu kurtarıldıktan sonra uyanık kalıp topu ağlara göndererek kulüp için ilk golünü attı. Son dakikalarda tehlikeli işler yaptı." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN