İsmail Kartal Gilloise'nin 8 gol 19 asist yapan yıldızını görünce büyülendi: Szymanski'nin yerine...

İsmail Kartal Gilloise'nin 8 gol 19 asist yapan yıldızını görünce büyülendi: Szymanski'nin yerine...

Union Saint-Gilloise-Fenerbahçe maçının ardından oynadığı futbolla bir hayli beğeni toplayan 25 yaşındaki İspanyol orta saha için İsmail Kartal'ın yönetime 'Szymanski giderse bu yıldız mutlaka transfer edilmeli' raporu sunduğu bildirildi. İşte sadece teknik heyetin değil Ali Koç'un da dikkat ettiği o isim...

FENERBAHÇE 1 MİLYON EURO KASASINA KOYACAK

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'ndaki hedefi 40, Oosterwolde'de ise hedefi 30 milyon euro. Fenerbahçe bu turu geçmesi halinde 1 milyon euro'yu kasasına koyacak. Fenerbahçe Avrupa ve kendi liginde toplamda 22 maçta kaybetmeyen Union Saint-Gilloise'yi rahat geçti. Dün gece maçı yöneten Portekizli hakem ortada, Sparta Prag maçını yöneten İngiliz hakem ortada. Galatasaray Avrupa'ya çıktığı zaman bu hakemlerle 4 yiyor.

İSMAİL KARTAL PUERTAS'A HAYRAN KALDI

Fenerbahçe'nin oyununa bakıyorum, Galatasaray'ın oyununa bakıyorum Okan Buruk nasıl bu ligde lider anlamıyorum, nasıl sadece tek yenilgi aldılar bunu idrak edemiyorum. Fenerbahçe Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden tek kulüp, Fenerbahçe'nin Süper Kupa ve Süper Lig maçları ertelenmeli. Ferdi Kadıoğlu da babası da aynı şeyleri söylüyor; Fenerbahçe kal dedikçe biz bu kulüpte kalacağız diyorlar. Dün gece Puertas harika bir futbol oynadı, İsmail Yüksek onu olabildiğince durdurmaya çalıştı ama Puertas (42 maçta 8 gol 19 asist) gerçekten kalitesiyle ön plana çıktı.

18251551-001.jpg

Maçtan sonra İsmail Kartal, Puertas'ı çok beğenmiş, sezon sonunda Szymanski giderse Puertas gündeme gelebilir.

İSMAİL YÜKSEK SAFKAN 6 NUMARDIR

Bu maç İsmail Yüksek için referans maçı oldu. İsmail bu maçta 5 top kazandı, 14 ikili mücadele kazandı, 10 tane de sahipsiz top kaptı. İsmail neyi az neyi fazla yapıyor bunu görmesi lazım. İsmail çalımı, zorlamayı az yapmalı, mücadeleyi top kapmayı aynen çok yapmalı. Eğer bu dengeyi yakalayabilirse İsmail çok büyük kulüplere gidebilir, İsmail Yüksek net bir 6 numaradır.

SZALAİ 12,5 MİLYON EURO'YA GİTTİ DJİKU BEDAVAYA GELDİ

Dünkü maçta Djiku'nun istatistikleri; 71 topla buluşma, 6 top çalma, 7 tehlike engelleme, 3 pas arası, 1 şut engelleme, 12/8 ikili mücadele kazanma yüzde 84 isabeti pas. Fenerbahçe 12,5 milyon euro'ya Szalai'den çıkıp bedavaya Djiku'yu transfer etti.Bu transfere Beşiktaş devredeydi ama Mario Branco da işin içindeydi. Fenerbahçe'de yönetim değişse de Branco görevde kalmalı.

18251594.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN