Ersun Yanal taraftarı azarladı! "Ne verdin sen bu kulübe?"

Ersun Yanal taraftarı azarladı! "Ne verdin sen bu kulübe?"

Bu sezon Trendyol 1.Lig'de beklentilerin altında kalan Amedspor'da Ersun Yanal, taraftarlara tartıştı. Deneyimli teknik adamın bir taraftara söylediği sözler sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Trendyol 1. Lig'de beklentilerin altında kalan Amedsporspor'da teknik direktör Ersun Yanal, taraftarlarla tartışma yaşadı. Deneyimli teknik adamın kendisini eleştiren bir taraftara sert çıkışı sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Bu sezon 1.Lig'de çıktığı 9 karşılaşmada sadece 13 puan toplayan Amedspor, beklentilerin altında kaldı. Haftayı 12. sırada tamamlayan Amedspor'da Ersun Yanal'ın geleceği merak konusu oldu.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Amedspor tesislerine giden bir taraftarın Ersun Yanal'ın sert çıkışıyla karşı karşıya kaldığı görüldü. Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Tosun'un da tartışmada yer aldığı gözlendi.

Tosun, taraftara "Her gelen hesap mı sorsun bize, milyonlarca insan var o zaman herkes sorsun. Şimdi senin bu tarzın yakışıyor mu? Ben hocaya sormuyorum" şeklinde seslendi.

"HANGİ HAKKI, NE VERDİN SEN BU KULÜBE?"

Taraftarın yanına gelen Ersun Yanal'ın "Senin taraftar olman bir hakkı ifade ediyor mu?" sözlerine sinirlenen taraftar "Evet" yanıtını verdi.

Yanal, taraftarın bu tepkisi sonrasında "Hangi hakkı, ne verdin sen bu kulübe?" tepkisi üzerine taraftar, "Ben memurluğumu verdim, hemşirelik bölümünü okuyordum bıraktım, hemşireliğimi verdim" diye konuştu.

Bunun üzerine Ersun Yanal "Ben de verdim, sen konuşmayacaksın" ifadesini kullandı. Taraftar ise "Sen para kazanıyorsun, sen ne verdin bu takıma?" karşılığını verdi.

Araya giren Faysal Tosun, "Sen buraya gelmişsin hesap kitap mı soruyorsun? O zaman gelsin herkes hocaya sorsun. Böyle konuşamazsın, bağırtma beni burada. Ayıptır size, gelip hocadan hesap soruyorsunuz" diyerek bağırdı.

Yaşananlar sosyal medyanın gündemine otururken Ersun Yanal'ın bu tavrı çok sayıda tepki aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN