Aykut Kocaman canlı yayında Ali Koç'u hedef aldı: "Bunun yanıtını o günkü yönetenler verirler"

Aykut Kocaman canlı yayında Ali Koç'u hedef aldı: "Bunun yanıtını o günkü yönetenler verirler"

Fenerbahçe'nin efsane ismi Aykut Kocaman, sarı-lacivertli ekibin yönetimi hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı. Kocaman'ın açıklamaları özellikle sosyal medyada gündem olurken çok sayıda etkileşim aldı. Kocaman, " Bunun yanıtını o günkü yönetenler verirler" diye konuşarak Ali Koç ve yönetimini hedef aldı.

Son olarak Başakşehir'i çalıştıran ve 2021 yılında İstanbul temsilcisinden ayrılan Fenerbahçe'nin efsane teknik adamı Aykut Kocaman, dikkat çekici açıklamalara imza attı.

HT Spor ekranlarında izleyiciyle buluşan "Çerçeve Özel" programına katılarak Mehmet Ayan ve Ahmet Selim Kul'un sorularını yanıtlayan sarı-lacivertli ekibin efsane ismi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini hedef alarak çarpıcı ifadeler kullandı.

"ŞU ANDA ÇOK SAĞLIKLI GÖZÜKMÜYOR"

Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Mourinho hakkında açıklamalarda bulunan Kocaman, Portekizli teknik adamın beden dilini 'sağlıksız' bulduğunu vurgulayarak "Buraya gelen yabancı teknik direktörler kendilerini yukarıda görüyorlar ve kolay sanıyorlar. Sonra buradaki zorlukları görünce bir duvara çarpma hali oluyor. Jose Mourinho'nun şu anki beden dilini ilk geldiği gündeki gibi yüksek öz güvenli görmüyorum. Şu anda çok sağlıklı gözükmüyor." diye konuştu.

"FENERBAHÇE'DE OYUNCULARIN ARZUSU AZALMIŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR"

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Kocaman, "8 puanlık fark var artık bu saatten sonra ciddi bir seri yakalaması gerekiyor. Fenerbahçe'de oyuncuların arzusu azalmış gibi gözüküyor. Fenerbahçe, şu an çok önemli bir virajda. Fenerbahçe, bu virajı geçerken yarışta kalabilirse yarışta son haftaya kadar gider. Ama bu viraj geçen seneye göre biraz daha tehlikeli bir viraj olarak da gözüküyor." dedi.

"BUNUN YANITINI O GÜNKÜ YÖNETENLER VERİRLER"

Sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç ve yönetimini de hedef alan Kocaman, açıklamasında "Ben 6 sene ayrıydım Fenerbahçe'den. Ayrıldıktan sonra 6 sene içinde çok teknik direktör krizi oldu. Olmalıydım demiyorum. Dünyanın her tarafından teknik direktör arandı bir tek seçenek olarak benim ismim geçmedi. Tekrar söylüyorum benim bir beklentim yok ama bir durumu anlatmaya çalışıyorum. 'Neden ben değilim?' sorusu değil. Bunu sorma hakkım yok. Bunun yanıtını o günkü yönetenler verirler. Ben olmak zorunda değilim ama bu CV ile seçeneklerden biri olamıyorsam bu bir durumdur." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN