Dünya bu diziyi izleyecek! Can Yaman'ın El Turco dizisinden ilk fragman geldi: Oyuncu kadrosu yıkılıyor

Dünya bu diziyi izleyecek! Can Yaman'ın El Turco dizisinden ilk fragman geldi: Oyuncu kadrosu yıkılıyor

El Turco'nun ilk fragmanı Cannes Film Festivali'nde gösterildikten sonra Youtube'a yüklendi. Dizi, Şubat 2025'te izleyiciyle buluşacak. İşte detaylar…

Can Yaman'ın merakla beklenen dizisi El Turco'nun ilk resmi fragmanı nihayet yayınlandı! Osmanlı askerini canlandırdığı bu etkileyici projeyle dünya çapında büyük bir merak uyandıran Yaman, hayranlarıyla buluşmak için geri sayıma başladı.

yeni-proje-22-003.jpg

EL TURCO FRAGMANI YAYINDA!

Can Yaman, El Turco dizisinde Osmanlı askeri Balaban Ağa karakterine hayat veriyor. Fragmanın gösterimi, hem Cannes'da hem de dijital platformlarda büyük ilgi gördü. Dizi, izleyicilere tarihi bir yolculuk sunarken, Yaman'ın güçlü performansıyla dikkat çekeceği kesin.

yeni-proje-23-001.jpg

GRETA FERRO İLE YENİ BİR İKİLİ

El Turco’da Can Yaman’a başarılı oyuncu Greta Ferro eşlik ediyor. İkilinin uyumu, fragmanda bile gözlemlenebiliyor. Bu proje, ikili arasında sıcak bir kimya yaratırken, Yaman'ın yeteneklerini daha da ön plana çıkaracak gibi görünüyor.

yeni-proje-24.jpg

SANDOKAN İLE BİR ARADA

Can Yaman’ın aynı zamanda Sandokan dizisinde de rol alması, oyuncunun kariyerinde önemli bir adım daha atmasını sağlıyor. İki büyük projeyle aynı anda sahne alacak olması, Yaman'ın uluslararası hayran kitlesini genişletmeye devam edeceğini gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN