Real Madrid, Dortmund'u mağlup etti: Vinicius JR, Dortmund karşısında şov yaptı

Real Madrid, Dortmund'u mağlup etti: Vinicius JR, Dortmund karşısında şov yaptı

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dolu bir gece yaşandı; Real Madrid, Dortmund karşısında 0-2 geriye düştüğü maçı 5-2 kazanarak gruptaki iddiasını sürdürdü.

Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasındaki müthiş karşılaşma ile başladı. İlk yarıda 0-2 geriye düşen İspanyol ekibi, Vinicius JR'ın hat-trick yaptığı maçta muhteşem bir geri dönüş gerçekleştirerek sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında Nuri Şahin ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Borussia Dortmund ile kozlarını paylaştı.

Real Madrid ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı maçı ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaparak 5-2 kazanmasını bildi. Real Madrid'de Vinicius JR üç gol atarak maçın yıldızı olurken; ev sahibinin diğer golleri Rüdiger ve Lucas'tan geldi. Borussia Dortmund'un gollerini ise Malen ve Gittens kaydetti.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltirken, ilk mağlubiyetini alan Borussia Dortmund ise 6 puanda kaldı. Arda Güler karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin diğer maçlarında alınan skorlar şu şekilde:

Milan 3-1 Club Brugge

Monaco 5-1 Kızılyıldız

Arsenal 1-0 Shakhtar

Aston Villa 2-0 Bologna

Girona 2-0 Slovan Bratislava

Juventus 0-1 Stuttgart

PSG 1-1 PSV

Sturm Graz 0-2 Sporting Lizbon

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN