Fenerbahçe'den taraftarları ayaklandıracak transfer! Sol beke İngiliz tazısı geliyor. Ali Koç 22 milyona imzayı attırdı

Fenerbahçe'den taraftarları ayaklandıracak transfer! Sol beke İngiliz tazısı geliyor. Ali Koç 22 milyona imzayı attırdı

Fenerbahçe ara transfer dönemi için kolları sıvadı. Takımda yaşanan sakatlıklar sarı-lacivertlilerin elini kolunu bağlamış durumda. Özellikle Oosterwolde'nin sakatlığı teknik direktör Jose Mourinho'nun planlarını altüst ederken gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den taraftarları ayaklandıracak transfer! Sol beke İngiliz tazısı geliyor. Ali Koç 22 milyona imzayı attırdı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'e iyi başlayan ancak daha sonrası üst üste puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe'de tartışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho taraftarlar tarafından ağır eleştirilere tutulurken gözler ara transfer dönemine çevrildi. Özellikle Oosterwolde'nin sakatlanıp sezonu kapatmasının ardından sarı lacivertli yönetim, sol bek arayışlarına başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe'den taraftarları ayaklandıracak transfer! Sol beke İngiliz tazısı geliyor. Başkan Ali Koç 22 milyona imzayı attırdı.

FENERBAHÇE'DEN TARAFTARLARI AYAKLANDIRACAK TRANSFER

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Samsunspor deplasmanında 2 puan kaybeden sarı-lacivertli ekipte gözler ara transfer dönemine çevrildi. Son olarak Oosterwolde'nin sakatlanarak sezonu kapatmasıyla sarsılan Fenerbahçe'de planlar değişti. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecanlandıracak. Fotomaç'ta yer alan habere göre Kanarya'nın Chelsea'den Ben Chilwell'i istediği belirtildi.

yeni-proje-2024-10-23t094548-314.jpg

SOL BEKE İNGİLİZ TAZISI GELİYOR! ALİ KOÇ 22 MİLYONA İMZAYI ATTIRDI

Maviler, 2020 yılında tam 50 milyon euro karşılığında Leicester City'den renklerine bağladığı 27 yaşındaki savunmacıyı bu sezon hiç oynatmadı. Başkan Ali Koç'un ise bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-10-23t094600-730.jpg

Sol kanatta da görev yapabilen 1.80 boyundaki yıldızın sözleşmesi 2027'de bitecek. Ama Chelsea kolaylık sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN