İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı

İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı

Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Sezon başında dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getiren sarı-lacivertli yönetimde transfer çalışmaları sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ayrılık ile şok yaşayacak. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon üst üste kötü sonuçlar alan Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar sürüyor. Teknik diretkör Jose Mourinho'nun yönetimi doğrultusunda transfer hamleleri gerçekleştiren sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak yıldız oyuncunun bileti kesildi. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı.

JOSE MOURINHO 10 MİLYON EUROLUK YILDIZI FENERBAHÇE'DEN KOVDU

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile üst üste puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe'de ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son bilgi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Cengiz Ünder, geçen sezon 12 maçta adale ve kasık sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamadı. Sarı-lacivertli ekipte teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho’nun gelişi ile birlikte de yedek kulübesine hapsoldu.

yeni-proje-2024-10-23t084509-813.jpg

SEZON SONUNDA ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞIP TAKIMDAN AYRILACAK

Bu sezon süre aldığı biri ilk 11 olmak üzere 3 maçta oynadığı 99 dakikada varlık gösteremeyen Cengiz Ünder'in antrenmanda sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık mey dana geldiği açıklandı. Bu da en az bir ay daha sahalardan uzak kalacağı ve bir dahaki milli araya kadar takımını yalnız bırakacağı anlamına geliyor.

yeni-proje-2024-10-23t084451-077.jpg

Tecrübeli oyuncunun fiziksel anlamda problemlerini gidermemesi ve sürekli sakatlanması sabırları taşırdı. Cengiz Ünder’den devre arasındaki transfer döneminde kendi sine kulüp bulması istenecek. Yani Süper Lig devi Fenerbahçe’de ara transfer döneminde Cengiz Ünder ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN