Galatasaray'da yaprak dökümü! 21 yaşındaki genç futbolcu resmen Avrupa'da: Uçağa bindi ve gitti

Galatasaray'da yaprak dökümü! 21 yaşındaki genç futbolcu resmen Avrupa'da: Uçağa bindi ve gitti

Galatasaray kadrosunda değişiklikler yaşanıyor. Genç yetenek olarak bilinen 21 yaşındaki futbolcu kariyerine Avrupa'da devam edecek. Avrupa'nın önemli kulüplerinden birine transfer olan genç yıldız, taraftara sürpriz yaptı. İşte transfer detayları...

BURAK ÖZTOPRAK

Galatasaray'da yaşanan ayrılık taraftarı üzdü. Henüz 21 yaşında olan genç yetenek uçağa bindi, gidiyor. Avrupa yolunu tutan yıldız futbolcu kariyerine Belçika'nın o kulübünde devam edecek. İşte tüm detaylar...

KARİYERİNDE YENİ BİR SAYFA

Belçika'nın köklü kulüplerinden Westerlo, uzun süredir arayışta olduğu stoper pozisyonuna Galatasaray'dan genç yetenek Emin Bayram'ı transfer etti. 21 yaşındaki oyuncu, resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Belçika'ya gitti.

Westerlo, stoper arayışlarını sonuçlandırarak Galatasaray'ın genç defans oyuncusu Emin Bayram'ı renklerine bağladı. 5 yıldır sarı-kırmızılı formayı terleten Bayram, kariyerine yeni bir sayfa açarak Belçika'ya transfer oldu. Westerlo ile her konuda anlaşmaya varan 21 yaşındaki stoper, resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Belçika'ya hareket etti.

fmmhwvxxoayjzjl.jpg

YENİ BİR BAŞLANGIÇ: BAYRAM'IN AVRUPA SERÜVENİ BAŞLIYOR

Emin Bayram, Galatasaray altyapısında yetişmiş ve A takımda kendine yer bulmuş bir isim olarak dikkat çekiyor. Genç yaşına rağmen sahada gösterdiği olgun oyun ve savunmadaki kritik müdahaleleriyle adından söz ettiren Bayram, Westerlo'nun da dikkatini çekti. Belçika temsilcisi, savunma hattını güçlendirmek amacıyla bu transferi gerçekleştirdi ve genç oyuncuya Avrupa arenasında kendini kanıtlama fırsatı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN