Galatasaray taraftarı bu ayrılık sonrası stada ayak basamayacak! Icardi ilk uçuşla İtalya'ya gidiyor. İmzayı atmak üzere

Galatasaray taraftarı bu ayrılık sonrası stada ayak basamayacak! Icardi ilk uçuşla İtalya'ya gidiyor. İmzayı atmak üzere

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Bu sezon tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda deprem sütüne deprem yaşanıyor. Gelen son ayrılık haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray taraftarı bu ayrılık sonrası stada ayak basamayacak! Icardi ilk uçuşla İtalya'ya gidiyor. İmzayı atmak üzere. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de yapılan transferler ortalığı karıştırmış durumda. Birçok kulüp yaptıkları yıldız transferle adından söz ettirirken gözler Galatasaray'a çevrilmiş durumda. Takıma birçok takviyede bulunan sarı-kırmızılılarda deprem üstüne deprem yaşanıyor. Galatasaray taraftarı bu ayrılık sonrası stada ayak basamayacak! Icardi ilk uçuşla İtalya'ya gidiyor. İmzayı atmak üzere.

GALATASARAY TARAFTARI BU AYRILIK SONRASI STADA AYAK BASAMAYACAK

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Bu sezon sarı-kırmızılıları attığı gollerle şampiyonluğa taşıyan Mauro Icardi hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Fotospor'da yer alan habere göre, performansla gönülleri fetheden Icardi'nin takımdan ayrılacağı iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-27t110259-026.jpg

ICARDI İLK UÇUŞLA İTALYA'YA GİDİYOR! İMZAYI ATMAK ÜZERE

Son 2 sezondur Galatasaray'da gösterdiği performans ile sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi için çarpıcı bir gelişme yaşandı. İtalya'nın en iyi scoutlarından biri olarak kabul edilen Michele Fratini, Icardi'yi isteyen iki dev takımı açıkladı. İtalyan basınına konuşan Fratini, "Milan şu anda sessiz ama Mauro Icardi'yi almayacaklarından emin miyiz? Romelu Lukaku'yu isteyen Napoli de Icardi'yi isteyebilir. Bence Milan ve Napoli, Mauro Icardi için yarışacak." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-07-27t110313-900.jpg


30 yaşındaki Mauro Icardi'nin sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüpte geçirdiği 2 sezonda 2 şampiyonluk, 1 Süper Kupa kazanma başarısı gösteren Arjantinli golcü, Galatasaray forması altında çıktığı 73 resmi maçta 55 gol 20 asistlik performans gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN