Galatasaray bombayı patlattı! Aslan yeni savunmacısına kavuşuyor...

Galatasaray bombayı patlattı! Aslan yeni savunmacısına kavuşuyor...

Elias Jelert, Michy Batshuayi ve son olarak Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray, savunma hattını güçlendirdi.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys'a elenen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bombayı patlattı. Aslan, yeni savunmacısına kavuşmak için geri sayıma geçti.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, Young Boys yenilgisi sonrasında takviye operasyonunu hızlandırdı. Elias Jelert, Michy Batshuayi ve son olarak Gabriel Sara'yı transfer eden sarı-kırmızılı ekip, bu kez savunmasını güçlendirdi.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Galatasaray, Fransız ekibi Monaco formasını terleten Ismail Jakobs transferinde mutlu sona ulaştı.

Süzgün sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "Galatasaray, Ismail Jakobs transferi için Monaco ile anlaşma sağladı. Satın alma opsiyonlu kiralık. Oyuncu tarafıyla sözleşme görüşmelerinde de sona gelindi." ifadelerini kullandı.

25 yaşındaki Senegalli sol bek oyuncusu geçtiğimiz sezon Monaco forması altında 23 karşılaşmada görev alırken takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu. Tecrübeli savunma oyuncusunun güncel piyasa değerinin 8 milyon euro olduğu öğrenildi.

Galatasaray, Ismail Jakobs için resmi teklifte bulundu | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN