Büyükçekmece'de kadın cinayeti! Ayrılmak isteyen sevgilisini katletti

Büyükçekmece'de kadın cinayeti! Ayrılmak isteyen sevgilisini katletti

Kadın cinayetleri durdurulamıyor. Büyükçekmece'de yaşanan korkunç olayda, yabancı uyruklu bir adam, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisinin çalıştığı villayı basarak kavga çıkardı. Çıkan kavgada adamın bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Büyükçekmece'de yaşanan dehşet verici olayda, 54 yaşındaki Türkmen kadın Zebiniso Dayıyarova, ayrılmak istediği sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Pınartepe Mahallesi Gürpınar Caddesi'nde bulunan bir villada meydana geldi. İddiaya göre, 54 yaşındaki Zebiniso Dayıyarova isimli Türkmen kadın, sevgilisinden (49) ayrılmak istiyordu. Ancak adam bir süredir kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisinin, bakıcı olarak çalıştığı lüks villaya gelerek kavga çıkardıktan sonra bıçakla kadını ağır yaraladı.

Ağır yaralanan kadın sesleri duyup gelen vatandaşlar tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kadın yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü.

SUÇLU YAKALANDI

Polis, olayla ilgili başlatılan çalışmada, kaçan şüphelinin eşkal bilgilerine ulaşarak şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayda hayatını kaybeden Zebiniso Dayıyavora'nın sevgilisi olduğu öğrenilen şüpheli Musa G., kısa sürede Küçükçekmece'de saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Cinayet Büro Amirliğine getirilerek sorgulanan Musa G., sorgusunda suçunu itiraf etti. Musa G.,'nin bir süredir birlikte olduğu Zebiniso Dayıyavora'nın kendisini aldattığını düşündüğünü bu konuyu konuşmak için eve gittiğini söylediği öğrenildi. Ancak kapıda konuşurken aralarında yine kavga çıktığını belirten şüpheli bir anda kendisini kaybettiğini ne yaptığını tam hatırlamadığını anlattı. Evden kaçan şüphelinin kanlı gömlekle bıçağı denize attığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri devam eden şüpheli Musa G.'nin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Öte yandan çevredeki kameralara şüphelinin olayın yaşandığı villaya giderken sokağın başındaki görüntüleri yansıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN