Transferde son gün bereketi! Galatasaray'dan son dakika bombası: Fenerbahçe ve Beşiktaş birer ismi gönderdi

Transferde son gün bereketi! Galatasaray'dan son dakika bombası: Fenerbahçe ve Beşiktaş birer ismi gönderdi

Transfer sezonunun kapanmasıyla beraber son gelişmeler aktarıldı. Galatasaray, son dakika bombasını patlatırken, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den birer isim ayrıldı. İşte transfer sezonunun son gelişmeleri...

BURAK ÖZTOPRAK

Süper Lig'de transfer sezonu kapandı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer sezonu kapanmadan yaptığı son hamleler paylaşıldı. Fenerbahçe ve Beşiktaş birer futbolcu gönderirken, Galatasaray'dan son dakika bombası geldi. İşte tüm detaylar...

TRANSFER SEZONUNDA 160 SÖZLEŞME İMZALANDI

Türkiye'de 24 Haziran'da başlayan yaz transfer dönemi, 82 günün ardından sona erdi. Süper Lig'deki kulüpler, transfer sezonunun son gününe kadar kadrolarını güçlendirmek için yoğun mesai harcadı. Bu süreçte tam 160 futbolcuyla sözleşme imzalanırken, son gün yaşanan hareketlilik dikkat çekti. Özellikle Galatasaray, son saatlerde yaptığı hamlelerle gündem yarattı.

sallai-gettyimages-1295486938.webp

TRANSFERİN SON GÜNÜ: GALATASARAY, SALLAİ İLE ANLAŞTI

Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, Roland Sallai transferiyle adından söz ettirdi. Sarı kırmızılı ekip, Freiburg’un Macar kanat oyuncusu ile 6 milyon euro karşılığında dört yıllık anlaşma sağladı. Almanya'dan özel uçakla İstanbul’a gelen 27 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’a önemli bir katkı yapması beklenen isimlerden biri olarak kadroya dahil oldu.

6d269211ebb0ff418a813a6268033f5a.jpg

FENERBAHÇE’DE SON DAKİKA HAREKETLİLİĞİ

Fenerbahçe ise kadrosunda düşündüğü bazı isimlerle yollarını ayırma çabasındaydı. Ancak Ryan Kent ve Serdar Aziz, beklenen ayrılığı gerçekleştiremedi. Buna karşın, Emre Mor kiralık olarak Eyüpspor’a gönderildi ve 2025'e kadar sözleşmesi uzatıldı.

1200x675-birkac-gun-icinde-netlesecek-1722016506552.png

BEŞİKTAŞ’TA AMARTEY İLE YOLLAR AYRILDI

Beşiktaş da son gün yabancı sayısını dengelemek için hamle yaptı ve Ganalı oyuncusu Daniel Amartey ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekip böylece kadrosunu daha dengeli bir yapıya kavuşturdu.

foto-1571063242.jpg

ANADOLU TAKIMLARINDAN DİKKAT ÇEKEN TRANSFERLER

Transfer döneminin son günü sadece büyük kulüplerle sınırlı kalmadı. Antalyaspor, İngiltere'den Andros Townsend’i kadrosuna katarak güçlü bir hamle yaptı. Ayrıca Rizespor da hareketli bir gün geçirdi ve Çekya’dan gol kralı Vaclav Jurecka ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

GENEL TRANSFER TABLOSU

Transferin sona ermesiyle birlikte Süper Lig'deki kulüpler, 101 futbolcuyu yurt dışından getirirken, 59 futbolcuyu ise yurt içinden transfer etti. En çok transfer yapan kulüp, 17 futbolcuyla Gaziantep FK olurken, Konyaspor 16 futbolcuyla kadrosunu güçlendirdi. Yurt dışından en fazla transfer yapan kulüp ise 13 oyuncuyu dışarıdan alan Trabzonspor oldu.

Transfer döneminde heyecan doruktaydı ve 2024-2025 sezonuna hazır olmak için Süper Lig kulüpleri ellerinden geleni yaptı. Şimdi gözler, devre arasındaki transfer dönemine çevrildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN