Fenerbahçe'ye 182 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya yüz yılın transfer bombasını patlatıyor: 268 gol 119 asist...

Fenerbahçe'ye 182 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya yüz yılın transfer bombasını patlatıyor: 268 gol 119 asist...

Portekizli teknik adam Mourinho yönetiminde Süper Lig'de ve Avrupa'da başarıyı hedefleyen Fenerbahçe, 182 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Geride bıraktığımız sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor. İsmail Kartal ile yaşanılan ayrılık sonrasında Portekizli efsane teknik adam Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzalayan sarı-lacivertli ekip, bu kez de 182 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Portekizli teknik adam Mourinho yönetiminde 2013-2014 sezonundan bu yana hasret kaldığı Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, yüzyılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 182 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-lacivertli yönetim, Mourinho'nun isteği üzerine Antoine Griezmann için Atletico Madrid ile temasa geçti.

Sarı-lacivertli ekibin, serbest kalma maddesi 15 milyon euro olan golcü oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği ileri sürüldü. 33 yaşındaki süper golcünün Mourinho ile çalışmaya hazır olduğu iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan golcü oyuncu geçtiğimiz sezon 48 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 24 gol 8 asiste imza attı. Fransız golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 182 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Antoine Griezmann - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Futbol kariyeri boyunca toplamda 693 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 268 gol 119 asiste imza attı. Sarı-lacivertli yönetimin, pazar günü yapılacak seçimi kazanması halinde Griezmann transferinde çalışmaları hızlandırması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN