Ekmek kuyruğuna girer gibi telefon kuyruğuna girdiler! Bedava değil, 100 bin liranın üzerinde! Telefon için nöbet tuttular

Apple’ın merakla beklenen yeni modeli iPhone 16, satışa sunuldu. Satışa sunulan yeni modeli almak için insanlar gece yarısı sıraya girdiler. Metrelerce kuyruk oluştu. Gören bedava dağıtılıyor sanıyor. Ekmek kuyruğuna girer gibi telefon kuyruğuna girdiler...

Apple kullanıcılarının heyecanla bekledikleri iPhone 16 satışa sunuldu. Meraklıları 100 bin liranın üzerindeki telefonu satın alabilmek için gece yarısından itibaren kuyruk oluşturmaya başladılar.

Apple’ın merakla beklenen yeni modeli iPhone 16, İstanbul’un Kadıköy ve Üsküdar ilçelerinde dün sabah satışa çıktı. Erken saatlerde başlayan satışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gece saatlerinden itibaren çeşitli ilçelerden ve şehirlerden gelen teknoloji meraklıları, mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

VATANDAŞLAR GECE YARISI KUYRUĞA GİRDİ

iPhone 16’yı ilk alanlardan biri olabilmek için vatandaşlar, satışın başlayacağı saat olan 07.00’yi beklemek üzere mağazaların önünde sıraya girdi. İstanbul’un birçok ilçesinden gelen alıcılar, yeni modelin getirdiği yenilikleri deneyimlemek için saatlerce kuyrukta bekledi. Bazı vatandaşlar, sıraya girebilmek için çevre illerden dahi geldi.

"TEK BİR TUŞLA YENİ MODEL SUNULDU"

Kadıköy’de iPhone 16 alan Mehmet Akyıldız, telefonun önceki model ile pek çok açıdan benzer olduğunu belirtti. "Telefona bakınca sadece kamera butonu değişmiş. İşlemcisi değişmiş. 15 Pro Max ile kasası aynı, herhangi bir değişiklik yok. Biz Güngören’den geldik, 07.00’de buradaydık. Ancak bir tane alabildik. Umarım insanlar memnun kalır" dedi.

Hayri Ak isimli başka bir vatandaş ise, Apple’dan daha büyük yenilikler beklediğini dile getirdi. "Apple’dan daha iyi bir şey beklerdim. Tek bir tuş değiştirerek yeni model tanıttılar. Fakat yine rağbet gördü. Ben de üç tane aldım. Renkleri güzel ama daha iyisini beklerdim. Gaziosmanpaşa’dan geldim, saat 06.00’da buradaydım. Randevu sistemiyle çalışıyorlarmış. Yoğunluktan ancak sıra geldi" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN