Ordulular üzülmeyin, size de yapılıyor! İstanbul, Ankara ve Bursa'dan sonra Ordu'ya müjde: Açılış tarihi verildi

Ordulular üzülmeyin, size de yapılıyor! İstanbul, Ankara ve Bursa'dan sonra Ordu'ya müjde: Açılış tarihi verildi

Ordulu vatandaşlara müjde verildi, artık üzülmeyin! İstanbul, Ankara ve Bursa'dan sonra Ordu için de yapılmaya başlandı! Açılış tarihi belirlendi...

İstanbul, Ankara ve Bursa'nın ardından Ordu’da da hayata geçiriliyor. Ordu iline bağlı Altınordu Belediyesi, sosyal projelerine bir yenisini ekleyerek vatandaşların bütçesine katkı sağlayacak olan Kent Lokantası projesini tamamladı. Kent Lokantasının açılış tarihi ise 23 Eylül olarak belirlendi.

Kent Lokantası, uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmeti sunarak, vatandaşların ekonomik zorluklarla mücadele ettiği bu dönemde büyük bir destek olacak. Daha önce İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyük şehirlerde uygulanan bu proje, Ordu halkı için de artık erişilebilir olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN