Ankara'da üniversite okuyan öğrenciler yemeği düşünmesin! Belediyeden dev hizmet: Akşam yemeği uygulaması başladı

Ankara'da üniversite okuyan öğrenciler yemeği düşünmesin! Belediyeden dev hizmet: Akşam yemeği uygulaması başladı

Ankara’da üniversite okuyan öğrenci de çocuğunu orada okutan veli de rahat edecek! Akşam yemeği derdi onlar için yok! Öğrenciler akşam yemeğini düşünmesin diye başlatıldı! Belediyeden dev hizmet, akşam yemeği uygulaması başladı...

Ankara’da öğrencileri büyük dertten kurtaracak akşam yemeği uygulaması başladı. Okuldan çıktıktan sonra ‘Ne yiyeceğim?’ diye düşünme derdine son verecek.

Çankaya Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik sunduğu ücretsiz akşam yemeği uygulamasını yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte yeniden başlattı. Sosyal belediyecilik anlayışını sürdüren Çankaya Belediyesi, ailelerinden uzakta eğitim gören ve artan yaşam maliyetleriyle mücadele eden öğrencileri "Gençlik Sofrası" adı altında her gün sıcak yemekle buluşturuyor.

HAFTA İÇİ HER GÜN ÜCRETSİZ AKŞAM YEMEĞİ

resim-2024-09-20-141827131.png

Öğrenciler, hafta içi her gün düzenlenen bu uygulama ile iki farklı noktada sıcak yemek yeme imkanına sahip. Kızılay Çankaya Belediye Başkanlığı yemekhanesi ve 100. Yıl Çankaya Evi yemekhanesi, öğrencilerin başlıca yemek noktaları olarak hizmet veriyor.

YEMEK HİZMETİ İKİ AYRI NOKTADA

Çankaya Belediyesi'nin sunduğu ücretsiz akşam yemeği hizmeti, Kızılay Çankaya Belediye Başkanlığı'nda 17.30-18.30 saatleri arasında verilirken, 100. Yıl Çankaya Evi yemekhanesinde ise 17.30-19.00 saatleri arasında öğrencilerin hizmetine sunuluyor. Bu kapsamda öğrenciler, sadece öğrenci kimlik kartlarını göstererek ücretsiz yemek hizmetinden faydalanabiliyorlar.

ADRESLER VE YEMEK SAATLERİ

Çankaya Belediye Başkanlığı

  • Saat: 17.30-18.30
  • Adres: Ziya Gökalp Cad. No:11 Kat:3, Kızılay

100. Yıl Çankaya Evi

  • Saat: 17.30-19.00
  • Adres: İşçi Blokları Mah. 1534. Cad. No:3/1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN