Afşin Termik Santrali'nde göçük meydana geldi

Afşin Termik Santrali'nde göçük meydana geldi

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki Çelikler Holding Afşin Termik Santralinde meydana gelen göçükte ilk belirlemelere göre can kaybı olmadığı öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki Çelikler Holding Afşin Termik Santralinde meydana gelen göçükte ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı.

Çelikler Holding Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü'nde dün başlayan ve bugün büyüyerek göçüğe neden olan çatlaklar, bölgede büyük paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre göçük altında iş makineleri ve bazı aletler kalmasına rağmen, herhangi bir işçinin mahsur kalmadığı öğrenildi.

Olay yerinde incelemelerin devam ettiği ve göçüğün nedenleri hakkında detaylı araştırmaların yapıldığı belirtildi.

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, yaptığı açıklamada, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu ancak olayın ciddiyetini vurguladı. Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz ise olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN