Deneyen hazır almayacak! Evde kararan muzları değerlendirin: İşte ev yapımı muzlu süt tarifi

Deneyen hazır almayacak! Evde kararan muzları değerlendirin: İşte ev yapımı muzlu süt tarifi

Muzlu süt, hem besleyici hem de lezzetli bir içecek olarak sofralarımızda yerini sağlamlaştırmış durumda. Özellikle çocuklar için harika bir enerji kaynağı olan muzlu süt, her yaş grubunun keyifle tükettiği bir içecek. Evde hazırlayabileceğiniz bu tarif, pratikliğiyle zamandan tasarruf ettirirken, içerdiği vitamin ve minerallerle sağlığınıza katkı sağlıyor. İşte evde kolayca yapabileceğiniz muzlu süt tarifi.

Güne enerjik bir başlangıç yapmak ya da ara öğünlerde hafif ve sağlıklı bir atıştırmalık arıyorsanız, muzlu süt harika bir seçenek olabilir. Muzun doğal tatlılığı ve sütün besleyici içeriği bir araya geldiğinde ortaya çıkan bu içecek, sadece damak zevkine hitap etmekle kalmıyor, aynı zamanda vücudunuza gerekli vitamin ve mineralleri sağlıyor.

MALZEMELER

2 su bardağı süt

2 adet muz

1 yemek kaşığı bal

İsteğe göre 4-5 parça buz

8-641.webp

YAPILIŞI

  • Rondomuza birkaç parçaya ayırdığımız muzları, süt ve balımızı alıp, püre haline getirelim.
  • Sonra bardaklara boşaltarak, isteğe göre buz ekleyip servis edelim.

AFİYET OLSUN...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN