Müge Anlı 18 yıllık gizemi çözdü! Seneler önce kaybolmuştu: Hatice Musaoğlu'nun oğlu tutuklandı

18 yıl önce meydana gelen bir olayı programında işlemeye karar veren ve detayları açıklayan Müge Anlı, olayı çözdü. Seneler önce kaybolan kadının cinayetindeki perde resmen aralandı. İşte detaylar…

Son dakika gelişmesi... Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeniden gündeme gelen Hatice Musaoğlu olayı, 18 yıl aradan sonra yeni bir boyut kazandı. Kayıp kadının oğlu Aydın Musaoğlu, annesini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı ve tutuklandı.

yeni-proje-28.jpg

KAYIP HATİCE MUSAOĞLU'NUN GİZEMİ ARAŞTIRILIYOR

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde, 2006 yılında kaybolan Hatice Musaoğlu'nun davası, Müge Anlı’nın popüler programında tekrar açıldı. Aile üyelerinin programda yaptıkları açıklamalar, olayın seyrini değiştirdi. Musaoğlu’nun kızları, annelerinin kaybolmasında kardeşleri Aydın Musaoğlu'ndan şüphelendiklerini dile getirdi.

Yıllardır çözülemeyen bu esrarengiz kayboluş, programda gündeme gelmesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından yeniden ele alındı. Aydın Musaoğlu, programdaki ifadelerin ihbar kabul edilmesi sonucu Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

yeni-proje-29.jpg

KEMİKLERİNİN BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Aydın Musaoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Musaoğlu, cezaevine gönderildi. Bununla birlikte, kayıp Hatice Musaoğlu'nun o dönem oğlu ile birlikte yaşadığı evin bahçesinde, annesine ait olabileceği düşünülen kemiklerin bulunması için polis ekipleri yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

yeni-proje-30.jpg

18 yıl süren gizemli kayboluşun ardındaki sır perdesinin aralanması için hem emniyet hem de aile üyeleri büyük bir çaba içinde. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu olayda kamuoyunun dikkatini çekerek, yaşanan gelişmelerin aydınlatılmasına katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN