Hakkari'de yolcu uçağı pistten çıktı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Anadolujet'e ait bir uçak, olumsuz hava şartları nedeniyle Selahaddin Eyyubi Havalimanı’na inişi sırasında pistten çıktı. Ankara'dan kalkan ve doluluk oranının tam olduğu uçakta herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iniş yapan AnadoluJet’e ait yolcu uçağı, olumsuz hava koşulları sebebiyle pistten çıkarak çamura saplandı.

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan saat 11.30’da havalanan uçak, Selahaddin Eyyubi Havalimanı’na inişi sırasında pistte tutunamayarak kaydı ve toprak zeminde durdu.

Doluluk oranı tam olan uçaktaki yolcularda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, havalimanı yetkilileri yolcuların güvenli şekilde tahliyesi için çalışmalara başladı.

Yoğun yağışların etkili olduğu bölgede, uçağın iniş öncesi Yüksekova semalarında bir süre tur attığı ve ikinci iniş denemesinde pistten çıktığı öğrenildi.

Aralarında Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar’ın da bulunan uçakta bekleyiş sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN