Beşiktaş'tan yılın transfer müjdesi! Taçsız kral Quaresma yuvasına geri dönüyor. Hasan Arat özel jetine alıp getiriyor

Beşiktaş'tan yılın transfer müjdesi! Taçsız kral Quaresma yuvasına geri dönüyor. Hasan Arat özel jetine alıp getiriyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Uzun süredir teknik direktör arayışında olan siyah-beyazlılar en son Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya vardı. van Bronckhorst'un talimatları üzerine transfer çalışmalarını sürdüren Kara Kartal, yılın bombasını patlattı. Beşiktaş'tan yılın transfer müjdesi! Taçsız kral Quaresma yuvasına geri dönüyor. Hasan Arat özel jetine alıp getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezonun çalışmaları için mesaiye başladı. Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk hedefleyen siyah-beyazlılarda transfer bombaları üst üste patlıyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Yıllardır beklenen transfer gerçekleşiyor. Beşiktaş'tan yılın transfer müjdesi! Taçsız kral Quaresma yuvasına geri dönüyor. Hasan Arat özel jetine alıp getiriyor.

BEŞİKTAŞ'TAN YILIN TRANSFER MÜJDESİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Hem kadro olarak hem de yönetim olarak elini güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar yılın bombasını patlattı. Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, EURO2024'teki Türkiye - Portekiz karşılaşması öncesi TRT Spor'da önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye için mesajı sorulan Quaresma, "Teşekkür etmek istiyorum, bütün ülkeye selam gönderiyorum. Türkiye'deki herkes bana gerçekten çok iyi davrandı. Herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-06-23t103851-295.jpg

QUARESMA YUVASINA GERİ DÖNÜYOR! HASAN ARAT ÖZEL JETİYLE GETİRECEK

Portekizli yıldız, "Gelecekte Türkiye'de çalışmayı düşünüyor mu?" sorusuna ise, "Göreceğiz. Beşiktaş Başkanını bekliyorum" yanıtını verdi.

yeni-proje-2024-06-23t103911-279.jpg

Beşiktaş'ta iki dönem forma giyen Portekizli futbolcu, Siyah-beyazlı forma altında çıktığı 227 maçta 38 gol attı ve 77 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN