20 milyon euroluk golcü adım adım Fenerbahçe'ye! Kanarya bombayı patlatıyor: 93 gol 12 asist...

20 milyon euroluk golcü adım adım Fenerbahçe'ye! Kanarya bombayı patlatıyor: 93 gol 12 asist...

Michy Batshuayi'yi ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, gözünü 20 milyon euroluk gol makinesine dikti. Kanarya, bombayı patlatmak için çalışmalara başladı.

Yeni sezon çalışmalarını Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Karagümrük'ün savunma oyuncusu Levent Mercan'ı kadrosuna katarak ilk transferini gerçekleştiren Fenerbahçe, bu kez hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Kanarya, 20 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına ulaşmayı, Süper Lig'de ise şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yollarını ayıran Fenerbahçe, golcü arayışlarını hızlandırdı. Boşnak yıldızı Edin Dzeko ile forma rekabetine girebilecek kaliteli bir golcüyü kadrosuna katmayı planlayan sarı-lacivertli ekip gözünü İspanya'ya dikti.

mackolik on X: "Youssef En-Nesyri, Sevilla'nın son iki iç saha maçında da hat-trick yaptı. Gol makinesi ???? https://t.co/zvmHohBala" / X

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Kanarya, İspanyol devi Sevilla formasını terleten Faslı golcü Youssef En-Nesyri için Sevilla ile temaslara başladı. Sarı-lacivertli ekibin golcü oyuncunun durumu hakkında bilgi aldığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Faslı golcü, geçtiğimiz sezon görev aldığı 41 karşılaşmada takımına 20 gol 3 asistlik katkı sundu. 27 yaşındaki golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise 290 karşılaşmalarda görev alırken bu karşılaşmalarda 93 gol 12 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN