NBA tarihinde bir ilk! LeBron James oğluyla Lakers'ta oynayacak

NBA tarihinde bir ilk! LeBron James oğluyla Lakers'ta oynayacak

NBA draftında ikinci tur tamamlanırken, Los Angeles Lakers, takımın yıldızı LeBron James'in oğlu Bronny James'i seçti. NBA tarihinde ilk kez baba ve oğul aynı takımda forma giyecek.

Los Angeles Lakers, NBA tarihinde bir ilki gerçekleştirerek LeBron James'in oğlu Bronny James'i 2024 NBA Draft'ında 55. sıradan seçti. Bu hamle, NBA tarihinin ilk baba-oğul ikilisini aynı takımda buluşturuyor. Lakers, hem LeBron'un deneyimini hem de Bronny'nin genç enerjisini bir araya getirerek gelecek sezon için büyük bir heyecan yarattı.

BRONNY JAMES'İN YÜKSELİŞİ VE ZORLUKLAR

Bronny James, University of Southern California'daki (USC) ilk sezonunda kalp rahatsızlığı yaşamasına rağmen büyük bir azimle geri döndü. Geçirdiği kalp krizi sonrası sahalara dönerek sezonu ortalama 4.8 sayı, 2.8 ribaund ve 2.1 asistle tamamladı. Bu performans, Bronny'nin sadece saha içinde değil, saha dışında da ne kadar mücadeleci bir ruha sahip olduğunu gösterdi​.

LEBRON JAMES'İN RÜYASI GERÇEKLEŞİYOR

LeBron James, uzun zamandır oğluyla aynı takımda oynama hayalini açıkça dile getiriyordu. "Nerede olursa olsun, ben de orada olacağım. Oğlumla bir yıl boyunca oynamak için her şeyi yaparım" diyerek bu isteğini defalarca belirtmişti. Lakers'ın bu seçimi, LeBron'un kariyerinin sonlarına yaklaşırken bu rüyasını gerçekleştirmesi için büyük bir adım oldu​​.

1-006.jpg

MİLLİ OYUNCU ADEM BONA DA DRAFT EDİLDİ

NBA Draft'ında bir başka dikkat çeken isim ise Türk milli basketbolcu Adem Bona oldu. Philadelphia 76ers tarafından 41. sıradan seçilen Bona, Türk basketbolseverler için gurur kaynağı oldu. Bona'nın NBA'de göstereceği performans merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN