26 yıl sonra ilk kez! 36 milyon euroluk golcü Trabzonspor'a imzayı attı: Resmi açıklama an meselesi...

26 yıl sonra ilk kez! 36 milyon euroluk golcü Trabzonspor'a imzayı attı: Resmi açıklama an meselesi...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, transferde 26 yıl sonra bir ilke imza attı. Fırtına, 36 milyon euroluk gol makinesi ve kulübüyle el sıkıştı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ve Ozan Tufan'ı kadrosuna katan bordo-mavili ekip, bu kez golcü transferini tamamladı. Fırtına, 36 milyon euroluk golcü ile büyük oranda el sıkıştı.

Nijeryalı golcü Paul Onuachu ile yollarını ayıran Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 36 milyon euroluk gol makinesi ile büyük oranda el sıkıştı. Karadeniz ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Tivibu Spor'dan Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, sezonu İspanyol ekibi Valencia'da geçiren bonservisi ise Belçika ekibi Club Brugge'da olan Roman Yaremchuk transferinde mutlu sona ulaştı.

Söz konusu gelişmeyi canlı yayında duyuran Konuksever, açıklamasında "Roman Yaremchuk'un Trabzonspor'un yurtdışı kampına katılacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Ukraynalı golcü, geride bıraktığımız sezon Valencia forması altında 29 karşılaşmada görev alırken takımına 4 gollük katkı sundu. 28 yaşındaki golcü oyuncu futbol kariyeri boyunca ise toplamda 330 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 93 gol 32 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 36 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fırtına, Ukraynalı golcüyü kadrosuna katması halinde 1998 yılından bu yana ilk kez bir Ukraynalı oyuncuyu transfer etmiş olacak.

Bordo-mavili ekip son olarak 1998 yılında Yuriy Kalitvintsev'i kadrosuna katmış ve söz konusu oyuncu ile 1999 yılında yollarını ayırmıştı. Fırtına, 1998 yılından bu yana herhangi bir Ukraynalı oyuncu transferine imza atmamıştı.

Yaremchuk shows signs of life": the Spanish press assessed the game of the Ukrainian forward "Valencia" (Dec. 7, 2023) — dynamo.kiev.ua

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN