Beşiktaş'tan Almanya çıkartması! Hasan Arat Bayern Münih'in 20 yaşındaki yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'tan Almanya çıkartması! Hasan Arat Bayern Münih'in 20 yaşındaki yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer sezonuna hızlı başlayan siyah-beyazlılardan bombalar peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan Almanya çıkartması! Başkan Hasan Arat Bayern Münih'in 20 yaşındaki yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kadrosunu güçlendirerek şampiyon olmayı hedefleyen siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen bilgi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'tan Almanya çıkartması! Hasan Arat Bayern Münih'in 20 yaşındaki yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN ALMANYA ÇIKARTMASI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda yılın transfer bombası patladı. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Bayern Münih'in 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yusuf Kabadayı'yı için Alman ekibiyle trans prensip anlaşmaya vardı.

yeni-proje-2024-06-28t082339-519.jpg

HASAN ARAT BAYERN MUNIH'İN 20 YAŞINDAKİ YILDIZINI GETİRİYOR

2. Başkan Hüseyin Yücel'in önümüzdeki günlerde oyuncu tarafıyla bizzat temaslarda bulunacağı da gelen haberler arasında. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferi yakından takip ettiği ve bitirmek istediği öğrenildi.

yeni-proje-2024-06-28t082348-917.jpg

Geçen sezonu Schalke'de geçiren Yusuf 26 maçta 5 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN