ABB çalışanları unutmadı! Yeni aylarda yeni düzenleme! Artık bu şekilde çalışılacak

ABB çalışanları unutmadı! Yeni aylarda yeni düzenleme! Artık bu şekilde çalışılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi personellerini unutmadı. Haziran ayı ile birlikte yeni düzenlemeye ışık yakan Ankara Büyükşehir Belediyesi personeli çalışma düzenine el attı. Haziran ayı ile birlikte yeni düzenleme bu şekilde ilerleyecek. İşte tüm detaylar…

Haziran ayı ile birlikte sıcak havalar etkisini gösterirken Ankara Büyükşehir Belediyesi, çalışma sisteminde değişikliğe gitti. Başkentte etkisini artıran sıcak hava nedeniyle personelim sağlığı ve iş güvenliğini korumak amacıyla çalışma koşullarında yeni bir düzenleme uygulanacak. İşte tüm detaylar…

ÇALIŞMA ŞARTLARINDA YENİ DÜZENLEME

Başkentte etkili olan aşırı sıcak havalar nedeniyle personellerin sağlığı ve iş güvenliğini korumak için yeni çalışma düzenine geçiş yapılıyor. Bu kapsamda alınacak yeni kararlar şu şekildedir:

Image

Çalışma Saatleri: Aşırı sıcak ortamlarda çalışan personelimiz, zorunlu ve acil durumlar hariç daha serin saatlerde çalışabilecek.

Özel Durumlar: Hamile ve emziren kadınlar ile kronik hastalığı bulunan personelimiz, bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla zorunlu haller dışında sıcak saatlerde çalıştırılmayacak.

Sağlık ve Güvenlik: Çalışanlarımızın düzenli dinlenme ve serinleme fırsatları olacak, sık sık su içmeleri teşvik edilecek ve kapalı ortamda klimaların doğru kullanımı için önlemler alınacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN