Londra'ya yerleşen Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'ten mecburi dönüş

Londra'ya yerleşen Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'ten mecburi dönüş

Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, 3 çocuklarıyla birlikte taşındıkları Londra'dan İstanbul'a dönüş yaptı. Çiftin dönüş sebebi, bu yıl ekranlara yeni dizi projeleriyle dönecek olmaları.

İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşen ünlü oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, bu yıl iş yoğunluğu nedeniyle İstanbul’a dönüş yaptı. Londra’da aldıkları evi ünlü bir mimarın ellerine teslim eden çift, bu sene işleri nedeniyle İstanbul’da olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; çocuklarının okul kayıtlarını da İstanbul’a taşıyan çiftten Bergüzar Korel, BKM’nin Kanal D için hazırladığı “Annem Ankara” dizisiyle imza aşamasında. Senarist Başak Angigün’ün kendi annesinin yaşam mücadelesinden yola çıkarak yazdığı diziyle ilgili hazırlıklar sürüyor.

HALİT ERGENÇ 'KRAL KAYBEDERSE' İLE GÖRÜŞÜYOR

Son olarak bir otomobil markasının yüzü olan ve reklam filmi için kamera karşısına geçen Halit Ergenç ise OGM’nin Star TV için çekeceği, uzun süredir merakla beklenen “Kral Kaybederse” dizisiyle görüşüyor. Ünlü aktör, Taylan Biraderler’in yönetmesi gündemde olan diziyle ilgili son kararını vermek için senaryonun bitmesini bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN