Trabzonspor'a 16 milyon euroluk savunmacı! Marek Hamsik devreye girecek...

Trabzonspor'a 16 milyon euroluk savunmacı! Marek Hamsik devreye girecek...

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, 16 milyon euroluk savunmacı için düğmeye bastı. Bu transfer için Marek Hamsik'in de Trabzonspor'a yardımcı olacağı iddia edildi.

Transfer sezonunun başlamasıyla Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ve Ozan Tufan transferlerinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor, bu kez de 16 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezonda Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, savunma hattını yeniden kurmayı planlıyor. Lider bir stoper arayışında olan bordo-mavili ekip, gözünü 16 milyon euroluk savunmacıya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, Danimarka ekibi Kopenhag forması giyen 28 yaşındaki stoper Denis Vavro'yu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve Slovakya Milli Takımı ile EURO 2024'te mücadele eden 1.89 boyundaki futbolcu için ilk temas gerçekleştirildi.

Slovakya Milli Takımı teknik heyetinde yer alan Trabzonspor'un eski yıldızı Marek Hamsik'in de bu transfer için Trabzonspor'a yardımcı olmaya çalışacağı iddia edildi.

Kopenhag ile 30 Haziran 2026'ya kadar kontratı bulunan Vavro'nun güncel piyasa değerinin 4 milyon euro olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Kopenhag forması altında 47 karşılaşmada görev alan tecrübeli stoper, bu karşılaşmalarda 4 gol 1 asiste imza attı.

28 yaşındaki stoper oyuncusu için bugüne dek toplamda 16 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Denis Vavro - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN