Beşiktaş'tan transfer çılgınlığı! Hasan Arat 65 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'tan transfer çılgınlığı! Hasan Arat 65 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Bu sezon Süper Lig'de büyük hayal kırıklığı yaşatan siyah-beyazlılar, şampiyonluk yarışı için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Kara Kartal, bomba haberi patlattı. Beşiktaş'tan transfer çılgınlığı! Başkan Hasan Arat 65 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezon için transfer mesaisine başladı. Özellikle hücum hattında büyük sorunlar yaşayan siyah-beyazlılar büyük bir transfere imza atmak üzere. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'tan transfer çılgınlığı! Başkan Hasan Arat 65 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER ÇILGINLIĞI

Beşiktaş gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar gözünü Arjantinli yıldıza dikti. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Angel Di Maria ile yakından ilgilendiği iddai edildi.

yeni-proje-98.jpg

HASAN ARAT 65 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Beşiktaş taraftarları, kulüplerinden serbest kalan Di Maria ve Hummels'in Beşiktaş'ı tercih etmesi için yoğun mesai harcıyor. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transfer ile yakından ilgilendiği ve imza atarak mutlu sonu duyurmayı hedeflediği belirtildi.

yeni-proje-99.jpg

Bu sezon Benfica forması ile Portekiz Ligi'nde 26 maça çıkan Di Maria, 8 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN