Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk Çeşme'de evlendi

Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk Çeşme'de evlendi

Oyuncu Tolga Sarıtaş ile tasarımcı Zeynep Mayruk Çeşme'de dünyaevine girdi. Çiftin düğününe birçok ünlü isim katıldı. Mayruk, dantel detaylı straplez model gelinlik tercih ederken Sarıtaş beyaz smokin giydi.

"Öyle Bir Geçer Zaman ki", "Güneşin Kızları", "Kayıp Şehir", "Baba" gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile tasarımcı Zeynep Mayruk dünyaevine girdi.

5.jpg

BEŞ YILLIK BİRLİKTELİK

33 yaşındaki Sarıtaş ve 35 yaşındaki Mayruk, 5 yıldır devam eden birlikteliklerini Çeşme'de gerçekleşen muhteşem bir düğünle taçlandırdı. Sevenleri onları yalnız bırakmadı ve çiftin düğününe birçok ünlü isim katıldı.

6.jpg

Zeynep Mayruk, sosyal medya hesabında düğünden bir kare paylaşarak "Sen ve ben. 27.06.2024" notunu düştü.

3.jpg

ŞAHİTLER VE ÜNLÜ KONUKLAR

Tolga Sarıtaş'ın şahitliğini Ömer Durak, Genco Ozak ve Sedat Demirtopuz üstlenirken, Zeynep Mayruk'un şahitleri Selin Sarper, Begüm Ertuğrul ve Berçin Mayruk oldu.

4.jpg

Düğüne Engin Akyürek, Alina Boz, Umut Evirgen, Melis Birkan, Aras Aydın, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Sarp Akkaya, Sinem Akkaya, Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu gibi birçok ünlü isim katıldı.

1-007.jpg

ŞIK VE ZARİF SEÇİMLER

Zeynep Mayruk, düğününde dantel detaylı straplez model bir gelinlik tercih ederken, Tolga Sarıtaş ise beyaz bir smokin ile göz kamaştırdı.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN