Beşiktaş'tan orta sahaya İtalyan dinamo! Hasan Arat PSG'nin 20 yaşındaki yıldızını alıp geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'tan orta sahaya İtalyan dinamo! Hasan Arat PSG'nin 20 yaşındaki yıldızını alıp geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Orta saha için ek takviyede bulunmak isteyen siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan orta sahaya İtalyan dinamo! Hasan Arat PSG'nin 20 yaşındaki yıldızını alıp geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer mesaisi sürüyor. Özellikle orta sahaya ek transfer yapmak isteyen Kara Kartal'dan yeni hamle geldi. Beşiktaş'tan orta sahaya İtalyan dinamo! Hasan Arat PSG'nin 20 yaşındaki yıldızını alıp geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN ORTA SAHAYA İTALYAN DİNAMO

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Orta sahaya ek takviyeler yapmak isteyen siyah-beyazlılardan transfer müjdeleri peş peşe gelmeye başladı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, İtalyan orta saha Cher Ndour için PSG ile büyük ölçüde anlaştı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta transfer konusunda hareketlilik yeniden başladı. Amir Hadziahmetovic'in Çaykur Rizespor ile kiralık olarak anlaşmasının ardından orta sahaya takviye geldi. Siyah beyazlılar, PSG'nin genç orta sahası Cher Ndour ile anlaştı. Ünlü transfer sihirbazı Fabrizo Romano İtalyan futbolcunun yarın İstanbul'a geleceğinin müjdesini verdi.

yeni-proje-2024-08-11t100155-699.jpg

HASAN ARAT PSG'NİN 20 YAŞINDAKİ YILDIZINI ALIP GELİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Cher Ndour'un transfer sürecinin tamamlanması sonrası Beşiktaş'ın Ciro İmmobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Can Keleş ve Emirhan Topçu'nun ardından 6. transferi olacak. Geçen sezonun ikinci yarısını geçirdiği Braga'da 11 maça çıkan genç yıldız 1 gol kaydetti. 1.90'lık oyuncu hava toplarındaki etkinliğinin yanı sıra yüksek top tekniği ile de dikkatleri çekiyor. 4 milyon euro piyasa değeri bulunan Ndour'un PSG ile olan kontratı 2028 yılında sona erecek.

yeni-proje-2024-08-11t100211-225.jpg

Ndour, yetenek çantası, sürekli gelişen atletik-performans seviyesi ve potansiyel tavan olarak global futboldaki en yetenekli merkez oyuncularından bir tanesi. İki ayağıyla pas kalitesi/top sürme/şut atabilme yetenek setine sahip Ndour'un bire birlerdeki fiziksel üstünlüğü de dikkat çeken diğer bir önemli artısı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN