Beşiktaş bombayı patlattı! Kartal bir transferi daha resmen açıkladı: Yıllık 6 milyon euro...

Beşiktaş bombayı patlattı! Kartal bir transferi daha resmen açıkladı: Yıllık 6 milyon euro...

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, bir bombayı daha patlattı. Kartal, yeni golcüsüne resmen kavuştu.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Kartal, bu kez de golcü transferini tamamladı.

Cenk Tosun ile yollarını ayıran, Muleka ve Aboubakar ile ise vedalaşmaya hazırlanan Beşiktaş, golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü İtalya'da buldu.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, Ciro Immobile'yi kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı ekip, İtalyan golcü ile iki yıllık sözleşme imzalandığını duyururken yıldız golcünün yıllık 6 milyon euro garanti ücret kazanacağını açıkladı.

Kartal'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Ciro Immobile transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşılmış olup, oyuncuya her sezon için net 6.000.000 euro garanti ücret ödenecektir."

Serie A'da daha önce 4 kez gol krallığı yaşayan Immobile, 2019-2020 sezonunda kaydettiği 36 golle Altın Ayakkabı ödülünün sahibi olmuştu. Golcü oyuncu Beşiktaş'ta 17 numaralı formayı terletecek.

Ciro Immobile, Beşiktaş için İstanbul'da: 'Sezona başlamak için hazırım' - Son Dakika Spor Haberleri | Cumhuriyet

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN