Avrupa'nın dev kulüpleri Barış Alper Yılmaz'ın peşinde

Avrupa'nın dev kulüpleri Barış Alper Yılmaz'ın peşinde

EURO 2024'te göstermiş olduğu performansla adından söz ettiren Barış Alper Yılmaz, Avrupa'nın dev kulüplerini peşine taktı. Arsenal ve Liverpool başta olmak üzere İngiliz kulüpleri, milli yıldızı transfer etmek istiyor.

Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da müthiş bir performansa imza atan Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'te milli takım formasıyla harika işler yaptı. Kısa süre içinde adını tüm Avrupa'ya ezberleten Barış Alper, dev kulüplerin radarına girmiş durumda.

Resim

HITC'ın haberine göre; İngiltere Premier Lig kulüplerinden Arsenal, Liverpool ve Newcastle, Barış Alper Yılmaz ile ilgileniyor. Konuşulan bonservis bedeli 22 milyon sterlin (26 milyon euro). Ancak Galatasaray, genç yıldızı için 35 milyon euronun altında gelen bir teklifi değerlendirmeye almayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN