Cihantimur'un kazadan sonraki ses kayıtları ortaya çıktı: 'Hayatım bitti'

İstanbul'da Oğuz Murat Acı'nin ölümüne neden olan ve kaçtığı ABD'de tutuklanan Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un kazadan sonraki ses kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlar, kazanın ardından yaşanan paniği ve olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Cihantimur, kayıtlar boyunca “Hayatım bitti” ve “Adem abi çabuk gelmen lazım, çok kötü kaza yaptık” ifadelerini kullanıyor.

İstanbul Eyüpsultan’da 1 Mart’ta ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Acı’nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur, olayın ardından yurtdışına kaçan annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'de tutuklanmıştı. ABD'de çıkarıldıkları mahkemede, anne ve oğul kendilerine yöneltilen suçlamaları reddettiler. Eylem Tok, mahkeme sonrasında serbest bırakılırken, Timur Cihantimur hâlâ nezarethanede bir sonraki duruşmasını bekliyor. Türkiye’ye iadesiyle ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Kazaya ait ses kayıtlarının ortaya çıkması ise tüm dengeleri değiştirmesi bekleniyor...

"HAYATIM BİTTİ"

Ses kayıtlarında, Timur Cihantimur’un kazanın ardından yaşadığı derin kaygı ve pişmanlık duygusunu dile getirdiği “Hayatım bitti” ifadesi yer alıyor. Bu sözler, kazanın ardından yaşanan travmanın boyutunu ve Cihantimur'un psikolojik durumunu gözler önüne seriyor. Kayıtlar, olayın yaşandığı anlarda yaşanan panik ve belirsizliğin de altını çiziyor.

i-m-g-6430.webp

Kazadan sonra 112'yi arayan Cihantimur ve arkadaşları, acil durum ekiplerine yanıt vermemiş. Bu durum, olayın ciddiyetinin farkında olmadıklarına dair önemli bir kanıt sunuyor. Eğer o aramalara zamanında yanıt verilmiş olsaydı, belki de Oğuz'un hayatı kurtulabilirdi. Acil durum ekiplerinin olay yerine ulaşma süresi, yaşanan trajedinin boyutunu etkileyen bir faktör oldu.

"ÇOK KÖTÜ KAZA YAPTIK"

Timur Cihantimur ve arkadaşlarının 112 görevlilerine yanıt vermediğini belirten Erdinç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Timur Cihantimur'un, kazadan dolayı yargılanan şoförleriyle konuşması ve ona "Adem abi Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel’ ‘birine vurdum, hemen gel’ ‘hayatım bitti’ dediği duyuluyor.

0x0-canavar-anne-eylem-tok-ile-katil-oglu-timur-abdde-boyle-yakalandi-iste-gozalti-anlari-1719466823557.webp

Diğer taraftaysa arkadaşlarının Oğuz Murat Acı'ye seslendikleri ve onu bulmaya çalıştıkları anlar da kayıtta net şekilde anlaşılıyor.

Belki de o aramalara zamanında cevap verilse, ambulans daha erken olay yerine gelecek ve Oğuz hala aramızda olacaktı.

CHANTİMUR'UN ABD'DE TUTUKLULUK HALİ DEVAM EDİYOR

Timur Cihantimur ile onu yurtdışına kaçıran annesi Eylem Tok'un ABD'de tutukluluk halleri devam ediyor. Aile, kazanın ciddiyetini anlamadıklarını iddia etmişti. Ancak ortaya çıkan ses kayıtları, bu açıklamaları sorguluyor ve olayın yaşandığı anlarla ilgili yeni bir bakış açısı sunuyor.

Oğuz Murat Acı’nin ailesi ve kamuoyu, kazanın ardından ortaya çıkan ses kayıtlarının incelenmesini ve adaletin sağlanmasını talep ediyor. Toplum, bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına gereken tedbirlerin alınmasını istiyor. Olayın gelişmeleri ve detayları kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecektir.

0x0-timur-cihantimurun-oldurdugu-oguz-murat-acinin-babasi-konustu-bir-telefon-hala-kayip-1710330113542.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN