Fenerbahçe'ye 53 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya bombayı patlatıyor: 255 gol 88 asist...

Fenerbahçe'ye 53 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya bombayı patlatıyor: 255 gol 88 asist...

Kış transfer döneminde hücum hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, 53 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bu sezon Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, kış transfer sezonu için şimdiden çalışmalara başladı. Kanarya, 53 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

2013-14 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon Mourinho önderliğinde şampiyonluk özlemini dindirmeyi amaçlıyor.

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-lacivertli ekip, hücum hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. Kanarya, 53 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Faslı golcü En--Nesyri'den beklenen katkıyı alamayan sarı-lacivertli ekip, gözünü Fransa'ya dikti.

Alexandre Lacazette - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Kanarya, güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan 33 yaşındaki Fransız golcü oyuncu Alexandre Lacazette transferi için çalışmalara başladı. Kanarya'nın sezon sonunda Lyon'la olan sözleşmesi sona erecek olan golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için Fransız golcüyle görüşme yapacağı öğrenildi.

33 yaşındaki Fransız golcü için bugüne dek toplamda 53 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Golcü oyuncu 563 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 255 gol 88 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN